espressocafe.ro

vineri, 27 mai 2016

Liposuctie

Liposuctia ne ofera posibilitatea de a scapa de straturile de grasime acumulate in exces, in cazul in care dieta sau exercitile fizice nu au dat rezultate. Cu o liposuctie abdominala ai sansa de a avea un corp foarte atractiv, ai sansa de a scapa de grasimea care s-a depus pe burta, iar eforturile tale de a tine dieta sau de a face sport nu au dat rezultate excelente. Este de la sine inteles ca orice femeie isi
doreste un corp atractiv, la care barbatii sa ramana captivati inca din prima secunda in care le vad. Orice femeie isi doreste sa se poata mandri cu corpul ei si sa fie apreciata pentru asta, iar barbatii sa fie ca un stup de albine in jurul ei. Insa nu toate femeile au acest corp de invidiat.
La aceasta intervenie medicul iti insereaza un dispozitiv de aspirare la nivelul grasimii tegument si muschi. Cea mai potrivita persoana pentru o liposuctie este o persoana cu o greutate normala sau foarte putin peste, cu o stare buna de sanatate, cu exces de grasime intr-o anumita zona, care nu poate fi indepartata prin metodele uzuale.
Dar sa ne intelegem asa cum trebuie, liposuctia nu este un tratament impotriva obezitatii, si nu iti inlocuieste excercitiile fizice pe care ar trebui sa le faci in fiecare si nici alimentarea recomandata. Deci, nu trebuie sa renunti la excercitii pe care probabil le faci si sa renunti la alimentatia pe care o ai.
Inca si liposuctia prezinta un risc de infectie si decolorare a tegumenturi, dar aceste cauze apar foarte rar.
Acesta procedura nu necesita spitalizare, doar in cazul in care se indeparteaza o cantitate importanta de grasime, va necesita o spitalizare. La liposuctie se va face o anestezie generala.
Eu va recomand o liposuctie abdominala cu pret de 600 de euro
"Zetta înseamnă o echipă medicală excepţională, cu peste 100 de ani de experienţă, adunaţi în mii de ore de operaţii sofisticate, autori a numeroase lucrări de specialitate şi studii, contributori la congrese profesionale internaţionale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi soluţii medicale.
Tehnologia de ultimă generaţie a clinicii este selectată special pentru a asigura lezarea minimă a ţesuturilor şi o recuperare mai rapidă a pacienţilor. Tot pentru cea mai bună experienţă posibilă, am ales soluţiile dedicate anesteziei, spaţiilor de recuperare, întregului mediu Zetta. Designul modern, minimalist, maximizează calitatea experienţei."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu