espressocafe.ro

joi, 9 iunie 2016

Traduceri autorizate

O traducere autorizata este acea traducere care are strampila si semnatura traducatorului care a realizat traducerea. Traducerea autorizata este realizata doar de traducatorii autorizati de Ministerul Justitiei, care pe baza unei autorizatii de traducere le-a fost recunoscuta competenta de a efectua traduceri si interpretari in limba respectiva. Doar traducerile autorizate pot fi legalizate de catre un notar, astfel devenind traduceri legalizate  si cu experienta in diferite domenii, ca de exemplu: traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri auto, traduceri IT, traduceri financiare, traduceri web etc. Autorizarea traducerii se face prin aplicarea stampilei traducatorului impreuna cu semnatura acestuia.

Multi clienti, pentru a fi siguri ca primesc o traducere de calitate, solicita ca aceasta sa fie legalizata. Totusi, autentificarea data de notar pe o traducere nu are nici o legatura cu calitatea acesteia; notarul nu verifica traducerea, ci doar confirma ca traducatorul are o autorizatie. Avand in vedere ca absolventii anumitor facultati primesc din oficiu asemenea autorizatie, ne putem da seama ca a detine o autorizatie nu face din tine un traducator bun, in mod automat.
"Chiar dacă biroul nostru se afla în București, avem foarte multe solicitări din toate localitățile României precum Timișoara, Cluj- Napoca, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgul Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta- Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea, Slatina, Călărași, Alba Iulia, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Sfântul Gheorghe, Bârlad, Vaslui, Roman, Slobozia, Turda, Mediaș, Alexandria, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Miercurea Ciuc, Mangalia, Râmnicu Sărat, dar și din toate țările lumii.

În București preluam și livram traducerile, legalizările și apostilele în biroul nostru de la Universitate, lângă Intercontinental, dar asigurăm și livrarea prin curier în orice regiune din oraș: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu