espressocafe.ro

duminică, 28 august 2016

Tensiometru

Mamaia mea sufera de diabet zaharat. Cum a simtit ca are probleme s-a dus imediat la medicul de familie sa o consulte. Acesta i-a gasit si o hipotensiune, ceea ce a speriat-o un pic mai mult. Pentru acest lucru medicul de familie i-a recomandat un tratament si sa mearga periodic la el sa ii masoare tensiunea arteriala. Dar normal ca eu am sfatuit-o mai bine sa isi cumpere un  tensiometru Sendo. Acest tensiometru Sendo o ajuta foarte  mult sa afle daca are tensiunea mica. 
Bine-nteles ca la inceput i-a facut o ecografie
cardiacă sa vada dacă este vorba despre tensiune arterială scăzută sau despre altceva. Nu trebuia neglijata o astfel de problema, mai ales cand ai simptome hipotensiune.
Ceea ce a sfatuit-o as vrea sa va spun si voua : 
  • consumul ridicat de lichide (cel puțin doi litri de apă pe zi), prevenind deshidratarea organismului;
  • adoptarea unei diete sănătoase, cu mese ușoare și dese;
  • efectuarea exercițiilor fizice în fiecare zi, pentru a îmbunătăți circulația sângelui;
  • evitarea schimbării bruște a poziției corpului (în special a ridicării în picioare foarte repede);
  • evitarea dușurilor foarte fierbinți;
  • evitarea ridicării obiectelor grele, pentru a elimina riscul apariției amețelilor sau a durerilor de cap.

 Trebuie neaparat sa stiti ca tensiunea arteriala trebuie verificata mereu pentru a nu avea probleme grave, iar pentru acest lucru nu ar trebui sa va lipseasca din casa un tensiometru. Un tensiometru de braţ ce combină trei dintre cele mai importante caracteristici ale unui tensiometru pentru acasă – precizie ireproșabilă, rezistență în timp și ușurință în utilizare.
Sendo_Advance_pic11

''Sendо ADVANCE măsoară și indică pe ecran limita superioară și inferioară a tensiunii arteriale, precum și pulsul. Precis, clar și facil. În plus, Sendо ADVANCE mai prezintă un avantaj: tensiometrul digital detectează aritmia și indică existenta acesteia pe ecran. Astfel, în cazul în care aveți un puls aritmic, veți primi un semnal imediat de la tensiometrul de braţ Sendо.
În completare, tensiometrеle Sendо clasifică rezultatele măsurătorii în conformitate cu standardele Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.  Achiziționând un tensiometru digital pentru măsurarea tensiunii arteriale Sendo ADVANCE, dumneavoastră vă garantați liniștea prin faptul că aveți acasă un produs durabil, pe care puteți conta în orice moment''.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu