espressocafe.ro

vineri, 25 noiembrie 2016

Ceai negru

Sunt persoane care le place mult cafeaua, dar eu pot spune ca imi place mult ceaiul negru. Este foarte bun, are o aroma deosebita, si poate inlocui cafeaua. Un ceai negru iti poate oferi energia intregii zi, te poate scoate dintr-o stare apatica cu aroma ei buna.  Ceai negru si mixuri de ceai Negru aromate le poti gasi aici pe acest site.
Ceaiul negru mi-a schimbat total viata, de cand beau acest ceai ma simt mai bine, ma fascineaza aroma lui, si chiar pot spune ca imi face ziua mai frumoasa. Poti gasi la Artaceaiului.ro, un ceai bun la preturi ceai negru, este un excelent afrodisiac.
Se spune ca ceaiul negru este foarte util in curele de slabire, deoarece imbunatateste digestia si intensifica arderea grasimilor. Persoanele supraponderale, dar si diabeticii ar trebui sa-l includa in dieta, intrucat studiile au aratat
ca doua cesti pe zi de ceai negru pot preveni diabetul zaharat. Poate face minuni si in caz de celulita. Compresele cu ceai negru, daca sunt insotite de masajul zonelor cu depozite adipoase, duc la disparitia "cojii de portocala".
Ceaiul negru contine mai multa cofeina decat ceaiul verde, insa mai putina decat cafeaua. De aceea, este considerat un bun inlocuitor al cafelei, dar trebuie consumat dimineata. Daca beti mai mult de doua cani pe zi, riscati sa nu dormiti, sa fiti agitati si nervosi.
Baut in exces, ceaiul negru diminueaza absorbtia fierului la nivelul intestinului, ceea ce dauneaza persoanelor anemice si gravidelor. Ceaiul negru este contraindicat si persoanelor care au deficienta de calciu, intrucat poate da ameteala si chiar se poate ajunge, in cazuri extreme, la pierderea cunostintei. Intrucat este bogat in teina, hipertensivii pot consuma o ceasca de ceai negru pe zi, dar numai cu acordul medicului. 
Pentru cei interesati  va pot da un pont:
''Pe site-ul Arta Ceaiului veti descoperi o gama variata de ceaiuri, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de aceasta bautura minunata cu gust delicios si numeroase  beneficii pentru sanatate. Nu uitati ca medicina traditionala chineza foloseste ceaiul de mii de ani. Acesta a fost utilizat de-a lungul timpului fie ca si stimulant, fie pentru imbunatatirea sanatatii inimii, fie pentru reglarea nivelului de zahar din sange si nu in ultimul rand pentru imbunatatirea proceselor mentale''.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu