espressocafe.ro

duminică, 26 februarie 2017

Mentenanta it

In general, cand detineti o firma sau o companie si aveti  nevoie de externalizare it, mentenanta it pentru firme  sau orice alte solutii IT, parerea mea este sa apelati la o firma serioasa, asa cum este Fixmypc.ro.
Firma aceasta are clienti firme foarte interesate sa le functioneze intreaga structura it,  sa nu existe nici un fel de risc in programul de zi cu zi. De obicei cand spui despre mentenanta calculatoare, acest fapt se refera la procesul prin care se realizeaza directionarea catre o alta companie sau catre departamentul extern al altei firme a tuturor functiilor si partilor din departamentul IT al unei firme.

 Procesul de mentenanta it pentru firme este foarte important, firma respectiva poate prelua acel proces si isi asuma responsabilitatea de a face ca toate echipamentele tehnologice informationale sa functioneze in parametri optimi. 
Firma Fixmypc.ro, cea care va poate oferi servicii de externalizare it si servicii de mentenanta IT, isi asuma rolul important de a se ocupa in mod direct si permanent de administrarea serverelor (actualizeaza sisteme de operare, actualizeaza aplicatiile, configureaza firewall-ului, servere web Apache/Nginx, filtre anti-spam, servere de mail, servere MySQL, SQL sau NoSQL), ofera servicii de retelistica, service si reparatii ori de cate ori e cazul, se ocupa de recuperare date HDD atunci cand apar probleme, ofera consultanta si suport IT cand acestea sunt solicitate, se ocupa de securitate it, de inventariere si help desk.
Apeland la firma Fixmypc.ro, veti afla ca sunt solutii it pentru orice problema ati avea la firma dumneavoastra. Se intampla de obicei ca sunt multe companii si firme care prefera sa apeleze la servicii de Mentenanta it pentru firme  din lipsa unui departament de mentenanta IT competent care sa gestioneze nevoile it ale companiei.
Folosind servicii externalizare IT, va asigurati ca toate calculatoarele si echipamentele tehnice sunt verificate periodic pentru a evita eventualele defectiuni sau chiar pierderi. Este una dintre cele mai simple solutii prin care puteti prelungi perioada de functionare in parametri normali a echipamentelor it pe care le utilizati. 
Cand aveti o firma sau o companie, sau daca aveti pe cineva care are o firma, nu ezitati sa le spuneti sa apeleze cu incredere la aceasta companie Fixmypc,  aceasta firma are o are o experienta serioasa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu