espressocafe.ro

joi, 30 martie 2017

Credit online rapid de la extrasimplu

Un prieten vechi si-a construit o casa noua de curand. Dupa finalizarea casei avea nevoie de bani sa cumpere mobila, nu putea sta fara mobila, doar nu dormea pe jos. Insa, din pacate, ramasese fara bani, nu mai avea absolut nici macar un 10lei, ceea ce era foarte dezavantajos pentru el. Asa ca, l-am indrumat sa ia un credit online de la extrasimplu.ro. I-am sugerat sa apeleze la ei sa ia un credit foarte simplu si usor pentru mobila.

I-am spus ca poate lua un imprumut pana la 2000 lei, era de ajuns pentru ce ii trebuia lui momentan, nu trebuia sa ia un magazin intreg de mobila, pentru moment era de ajuns doar strictul necesar. Ceea ce este foarte interesant la aceasta firma, este faptul ca dobanda este fixa. Pentru ca lui ii trebuia urgent un credit, extrasimplu ii aproba rapid creditul necesar. Perioada de rambursare pana la 75 de zile pentru primul credit. Un avantaj ar mai fi si faptul ca nu sunt comisioane. Perioada de rambursare pana la 30 de zile, si este foarte usor de rambursat.
Pentru un client nou, dobanda este de 1.2% / zi, plafon intre 200 - 2.000 RON, perioada maxima este de la 5 la 75* zile, perioada de 63 - 75 de zile este disponibila doar la primul credit si pentru o suma imprumutata de maxim 500 lei.
Pentru un client deja existent, dobanda este la fel ca cea a unui client nou, insa se ofera discount-uri in functie de gradul de bonitate, plafonul este tot intre 200 - 2.000 RON, iar perioada maxima este de la 5 la 45* zile, disponibil pentru clientii care platesc la scadenta.
Poti aplica daca: este cetatean roman, ai peste 18 ani, ai telefon mobil si ai un cont bancar.
Toate costurile aferente si toate detaliile de care ai nevoie pentru a contracta un credit ExtraSimplu iti vor fi prezentate, in schimb tu trebuind sa te asiguri ca poti rambursa creditul in perioada specificata, in caz contrar existand penalitati.
Poti sa rambursezi si anticipat, acest lucru presupunand achitarea creditului si a dobanzii aferente pana in ziua rambursarii.
Creditul ExtraSimplu nu este un credit oferit pe termen lung si tocmai de aceea trebuie rambursat in maximum 30-45 de zile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu