espressocafe.ro

duminică, 30 aprilie 2017

HTC 10

De putin timp m-am hotarat sa imi schimb vechiul meu telefon cu unul nou, mai performant, mai elegant si mai bun. Spre norocul meu am gasit o oferta f64 la telefoane mobile HTC foarte atractiva, m-a impresionat inca din primele clipe.

Am gasit un HTC 10, cu un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 820, 4 GB RAM si 32 GB memorie interna, toate invelite intr-o carcasa unitara si eleganta, complet metalica. Bateria telefonului iti da posibilitatea sa iti folosesti telefonul pana la 2 zile fara reincarcare, in timp ce bateria ramane rece si se incarca mai rapid ca niciodata, in 30 de minute ajunge pana la 50%.
M-a atras foarte mult carcasa de metal, de la conturul tesit, nou si indraznet, pana la exceptionalul finisaj cu textura dubla si constructia de calitate. Si pana la obtinerea clic-ului perfect al butonului de pornire.
Camera foto este uimitoare, are 12 milioane de UltraPixeli; focalizare automata laser mai rapida si multe altele. 
Din cate am inteles muzica se aude bestial, are o calitate foarte ridicata prin difuzoarele BoomSound editie Hi-Fi, functia Profil Audio Personal si castile audio Hi-Res. Muzica nu s-a auzit niciodata atat de bine pe un smartphone.
Imi doresc din tot sufletul sa imi cumpar acest telefon si voi face tot posibilul sa strang bani sa mi-l cumpar. Pana acum am avut numai telefoane mai simple, dar acum vreau sa schimb ceva in ceea ce priveste telefonul meu. Nu mai vreau un telefon simplu si ieftin pe care nu pot face mare lucru, mai bine strang ceva timp bani si imi cumpar un telefon de inalta calitate, cu care sa imi rezolv toate treburile si sa fie elegant, mare si sa ma tina ceva timp, nu sa mi se strice in cateva luni sau sa se strice bateria foarte repede, la fel ca si celelalte telefoane pe care le-am avut.
Unul dintre cele mai mari avantaje ale sistemului Android este libertatea pe care ti-o ofera. Noul HTC 10 iti sporeste nivelul de control si iti permite sa personalizezi cu usurinta telefonul in moduri despre care credeai ca sunt imposibile. Si toate astea, in timp ce-ti ofera un nivel de control mai fin ca niciodata asupra aplicatiilor.

Un comentariu: