espressocafe.ro

miercuri, 6 septembrie 2017

Weider

Va spun cu sinceritate ca habar nu aveam ce inseamna Weider, cu toate ca vazusem multe produse destinate celor ce practica disciplina sportiva numita culturism. M-am gandit doar ca e o marca oarecare si abia in aceasta dimineata am aflat ca Joe Weider este omul care, in urma cu 80 de ani, a pus bazele companiei Weider Nutrition, cunoscuta si apreciata acum in intreaga lume, mai ales de catre cei care practica culturismul la nivel de profesionisti.

La ora actuala, produsele ce poarta marca Weider, si aici as aminti Super Mega Mass 2000, Giant Mega Mass 4000, creatina, aminoacizi, l-carnitina, minerale, vitamine, produse pentru protectia articulatiilor, reprezinta una dintre cele mai bune optiuni atunci cand vine vorba despre alegerea suplimentelor nutritive care sa ajute la pastrarea unui tonus bun, la cresterea musculaturii, la evitarea durerilor articulare provocate de exercitii de forta etc.



Weider Arginina Xplode este unul dintre acele suplimente importante, deoarece nu contine cofeina, asadar poate fi folosit oricand, atat inainte, cat si in timpul antrenamentelor. Acest supliment alimentar este recomandat a fi utilizat de catre culturistii care au in plan sa isi creasca masa musculara, dar celor care inteleg ca Weider Arginina Xplode este capabil sa imbunatateasca fluxul sanguin si sa ofere muschilor nutrientii de care au permanent nevoie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu