espressocafe.ro

vineri, 25 noiembrie 2016

Lifturi

Este foarte important sa instalati un lift, atat pentru siguranta dumneavoastra si a familiei, cat si pentru confortul mult dorit de catre omul secolului 21. Cu liftul nostru  te simti mai confortabil, te poate urca de la parter pana la utimul etaj, poti parcurge in deplina siguranta.
Ar trebui sa stiti cand intrati si iesiti din lift sa pasiti cu grija, sa apasati butonul pentru etajul unde vreti sa ajungeti, bine-nteles sa tineti bagajul mai departe de usa, si nu stati in calea usii. Tineti-va de bara si fiti pregatiti pentru a cobori
la etajul dorit, dar atentie: daca atunci cand se opreste liftul usile nu se deschid, apasati butonul de alarma, si sigur va fi cineva care sa va ajute.
Nu trebuie sa fortati usile liftului, nu e bine nici sa fiti nervosi, pastrati-va calmul, sigur isi va reveni.
Cand ajungi acasa obosit de la servici este foarte comod sa iei liftul, sa ajunga cat mai repede la etajul dorit, astfel  pentru confortul nostru confortul nostru este bine sa achizitionam un lift.
La MP IFMA sunt comercializate lifturi si scari rulante de cea mai buna calitate, si la preturi accesibile. Au o gama variata de produse, drept dovada ca fiecare sectiune regasita in site-ul lor este populata cu numeroase produse de o calitate foarte ridicata.
''Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.
Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private''.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu