espressocafe.ro

miercuri, 30 august 2017

Ulei de lavanda

Mama mea este frumoasa, eleganta si priceputa in alegerea lucrurilor ce o pot pune în valoare. Si-a format propriile convingeri legate de tot ceea ce înseamnă ţinuta şi aspectul unei femei, bazate pe experienţa căpătată de-a lungul vieţii. Ii place foarte mult sa isi cumpere o crema buna, un ulei esential de lavanda, si tot felul de parfumuri. La scurt timp, si-a cumparat un  ulei esential de lavanda de la planteea. Stia ca un ulei esential de lavanda  reprezintă materiile pe care corpul uman le suportă cel mai bine şi cu care se potriveşte de minune.
Era atat de bucuroasa ca isi gasise uleiuri esentiale, deja gata ambalate, comercializate pe site-ul online Planteea.ro. Ei  comercializează ingrediente cosmetice naturale, cărora le puteţi verifica provenienţa, calitatea şi trasabilitatea, pentru a vă convinge şi a-i convinge pe alţii că totul este ok: uleiuri şi unturi vegetale pure, uleiuri esenţiale, active cosmetice, argile, pigmenţi naturali, emulgatori, s.a.
Intr-o perioada mama mea isi cauta diverse produse cosmetice, insa nu isi gasea uleiuri esentiale prea bune, dar a avut mare noroc ca acum si-a gasit ulei esential de lavanda pret.

La inceput nu prea am avut incredere in ce si-a cumparat ea, dar vazand cu ochii mei acel ulei esential de lavanda, mi-am schimbat total parerea. Cu acest ulei pielea ei este foarte fina, parul ei este mai pufos,  zambetul ei este plin de incredere.
Femeia mereu isi doreste ceea ce nu are, isi ofera tot ce este mai bun, femeia intotdeauna va ramane eternul mister. 
Uleiul esential de lavanda il folosim pentru par, caci dupa o anumita varsta firul de par devine mai subtire, mai utilizam acest ulei de lavanda atunci cand exista o rana, o arsura, o eczema, o zgarietura, pentru calmarea alergiilor, ajuta in tratarea acneei.
Femeile, in general cauta prin magazine fizice si prin online uleiuri esentiale care sa aiba calitati pe care sa le foloseasca cu incredere, de aceea mama a ajuns pe site- ul Planteea.ro si a descoperit ca exista produse cosmetice care au fermecat-o, si la preturi foarte atractive, chiar si pentru orice buget.
Cu siguranta daca veti cauta ulei esential de lavanda pret, pe site-ul de mai sus il veti gasi, si veti fi foarte multumite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu